Set PMD Kiss + StylPro Mirror

Set PMD Kiss + StylPro Mirror

In stock
SKU
LJ00673MIR

That's what you've been waiting for - two fantastic beauty devices at a great price! Treat yourself to PMD Kiss for prettier lips and a battery-powered portable LED mirror for your daily beauty routine.

U ovom setu dobivate, po super cijeni, dva izvrsna beauty uređaja!

 

StylPro Mirror je kozmetičko ogledalo s ugrađenim LED svjetlima koja pružaju prirodno i ravnomjerno osvjetljenje lica. Ovo ogledalo također ima ugrađen Bluetooth zvučnik, koji omogućava bežično povezivanje s mobilnim uređajem kako biste mogli slušati svoju omiljenu glazbu dok se pripremate.

 

StylPro Mirror ima dva načina rada osvjetljenja, dnevni i noćni, koji se mogu jednostavno mijenjati prema potrebama korisnika. Također, ogledalo ima funkciju automatskog isključivanja nakon 15 minuta, što je korisno za uštedu energije i produljenje životnog vijeka baterije.

 

PMD Kiss  je uređaj za njegu usana koji koristi vakuumsku tehnologiju kako bi nježno povećao cirkulaciju krvi u usnama i stvorio puniji izgled usana. Uređaj je dizajniran za korištenje s posebnim serumom za usne koji se nanosi prije korištenja uređaja.

 

Serum sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline, peptida i kolagena koji pomažu u hidrataciji, obnovi i popunjavanju usana.

 

PMD Kiss je jednostavan za korištenje i nudi tri različita načina rada, ovisno o preferencijama korisnika. Uz redovitu upotrebu, PMD Kiss može pomoći u postizanju dugotrajnog, prirodnog i punijeg izgleda usana.
 
 

Write Your Own Review
You're reviewing:Set PMD Kiss + StylPro Mirror
Your Rating