Set Smoothskin Pure Fit + Stlypro set za ćišćenje kistova

Set Smoothskin Pure Fit + Stlypro set za ćišćenje kistova

In stock
SKU
LJ78309SET

The top model Smoothskin Pure Fit is probably the best IPL / hair fighter on the market. Comes at a reduced price and with a gift - StylPro brush cleaning set!

Smoothskin Pure Fit je top model premium engleske tvrtke Smoothskin, koja proizvodi jedne od najboljih IPL- ova na tržištu. Intense Pulse Light je tehnologija koja svjetlosnim impulsima eliminira korijenje dlaka. Na taj način dobivate trajno glatku kožu bez dlačica, s potpuno bezbolnim i brzim tretmanom za koji smo do nedavno morali ići kod kozmetičara.

 


U ovom setu dolazi još i inovativni StylPro set za čišćenje i sušenje kistova, koji koristi tehnologiju centrifugiranja. To mu omogućuje brzo i efikasno čišćenje različitih vrsta kistova, uključujući kistove za puder, rumenilo, sjenilo za oči i drugo. Na taj način kistovi dugotrajno ostaju čisti i spremni za upotrebu, što pomaže u produljenju životnog vijeka kistova i sprečava nastajanje bakterija.

 


Kao i drugi Rox Beauty proizvodi, i Smoothskin i StylPro dolaze s premium garancijom što znači da nema popravaka - ako ne rade prema specifikacijama dobivate novi, zapakirani uređaj.

Write Your Own Review
You're reviewing:Set Smoothskin Pure Fit + Stlypro set za ćišćenje kistova
Your Rating