Set StylPro Mirror + NuFace FIX

Set StylPro Mirror + NuFace FIX

In stock
SKU
LJ00769MIR

It makes sense: an innovative beauty device like the StlyPro Mirror Mirror pairs brilliantly with the NuFace Fix for wrinkle smoothing.

Treat yourself to this facial care kit with significant savings!

StylPro Mirror je kozmetičko ogledalo sa ugrađenim LED svetlima koja obezbeđuju prirodno i ravnomerno osvetljenje lica. Ovo ogledalo takođe ima ugrađeni Bluetooth zvučnik, koji omogućava bežično povezivanje sa vašim mobilnim uređajem kako biste mogli da slušate svoju omiljenu muziku dok se spremate.

 

StylPro Mirror ima dva režima osvetljenja, dnevni i noćni, koji se lako mogu menjati prema potrebama korisnika. Takođe, ogledalo ima funkciju automatskog isključivanja nakon 15 minuta, što je korisno za uštedu energije i produženje trajanja baterije.

 

NuFACE Fix je prijenosni uređaj za njegu kože koji koristi mikrostruje kako bi ciljano tretirao bore, fine linije i podočnjake oko očiju, usana i nosa. Fix kreira mikrostrujne impulse koji stimuliraju proizvodnju kolagena i elastina, što pomaže u smanjenju bora i drugih znakova starenja.

 

NuFACE Fix je dizajniran za jednostavnu upotrebu i pruža trenutne rezultate, što ga čini pogodnim za korištenje prije važnih događaja ili sastanaka. Uređaj se može koristiti s posebnim serumom za njegu kože koji pojačava njegovu učinkovitost, a također se može puniti putem USB-a, što ga čini praktičnim za putovanja.
 

Write Your Own Review
You're reviewing:Set StylPro Mirror + NuFace FIX
Your Rating